Termeni si Condiții

Acest site este proprietatea companiei SC Instinct SRL societate romana cu sediul in Str. Bujorului nr.52, Satu Mare, 440018m jud. Satu Mare, telefon: (0) 261 716 540 inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J30/243/2003, având codul fiscal nr. 15317016, ce poate fi contactată pe adresa de e-mail info@instinctsm.ro.

Administrarea operationala a site-ului este asigurata de catre SC Instinct SRL, societate romana cu sediul Str. Bujorului nr.52, Satu Mare, 440018m jud. Satu Mare, telefon: (0) 261 716 540, inregistrată la Registrul Comertului sub nr. J30/243/2003, avand codul fiscal nr. 15317016, societate ce poate fi contactata pe adresa de e-mail info@instinctsm.ro.

Prin utilizarea site-ului si/sau al oricărui alt serviciu oferit in site, se consideră că ati citit, inteles si acceptat integral termenii si conditiile de utilizare ale site-ului. Administratorul site-ului va depune toate diligentele in vederea mentinerii corectitudinii informatiilor expuse pe site. Cu toate acestea, avand in vedere posibile erori cu privire la aceste informatii, societatea precizeaza ca imaginea produselor are caracter informativ; unele caracteristici, pot fi modificate fara preaviz sau pot contine erori de operare. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, insa societatea face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante. Se specifica de asemenea ca imaginile afisate sunt utilizate ca exemple, iar modelele reale pot prezenta usoare diferente.

Numai consultarea website-ului este permisa. Nu este autorizata stocarea oricaror informatii de pe website pe hard disk. Este interzisa utilizarea sectiunilor de administrare, modificarea in orice mod si cu orice mijloace a continutului sau formei website-ului. Nu se pot sterge sau schimba niciun fel de informatii care fac parte din website si in acelasi timp nu se pot adauga alte informatii sau fisiere. Nu sunt permise scripturile sau programele care acceseaza un numar semnificativ de pagini de pe acest website intr-o perioada scurta de timp. Daca identificati o eroare sau o violare a securitatii, va rugam sa ne scrieti pe adresa de e-mail info@instinctsm.ro.

In cazul in care constatati existenta unor insemne, marci sau alte tipuri de poze care incalca drepturile de proprietate intelectuala ale dumneavoastra sau ale unui tert, ni le puteti semnala la adresa info@instinctsm.ro.

ACORD DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

In conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile ulterioare, S.C. INSTINCT S.R.L., cu sediul in Str. Bujorului nr.52, Satu Mare, 440018m jud. Satu Mare, telefon: (0) 261 716 540 inregistrata la Registrul Comertului  sub nr. J30/243/2003, intentioneaza sa administreze, sa colecteze, sa inregistreze, sa stocheze, sa utilizeze datele dumneavoastra cu caracter personal, in conformitate cu termenii si conditiile descrise mai jos, si cu respectarea dispozitiilor Legii 677/2001.

Prin prezentul Acord de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal se solicita consimtamantul dumneavoastra in conformitate cu Legea 677/2001, in vederea Prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal pe teritoriul Romaniei, conform celor de mai jos:

1. PRELUCRARE:

SC INSTINCT SRL intentioneaza sa:

1. Prelucreze datele dumneavoastra cu caracter personal constand in:

a) date cu caracter personal avand functie de identificare a clientilor, cuprinzand, numele si prenumele, domiciliul, numarul de telefon, numarul de fax, adresa de mail;

2. Prelucreze datele dumneavoastra personale cu caracter special, constand in codul numeric personal, seria si numarul actului de identitate/pasaport („Date Personale cu Caracter Special”) pentru scopuri legate de activitatea de cercetare piata, reclama, marketing si publicitate, scopuri statistice si facturare.

2. DESTINATARI

Datele Personale si/sau Date Personale cu Caracter Special pot fi accesate de angajatii SC INSTINCT SRL, in conformitate cu atributiile specifice functiei lor si cu procedurile de lucru interne ale SC INSTINCT SRL.

3. DURATA

SC INSTINCT SRL intentioneaza sa Proceseze Datele Personale si/sau Date Personale cu Caracter Special pe intreaga durata necesara realizarii Scopurilor pentru care datele sunt prelucrate, in conformitate cu dispozitiile legale aplicabile.

4. DREPTURI

In conformitate cu dispozitiile Legii 677/2001, sunteti informat prin prezenta ca aveti urmatoarele drepturi in legatura cu Prelucrarea de catre SC INSTINCT SRL a Datelor Personale si/sau a Datelor Personale cu Caracter Special:

1. Dreptul de a fi informat cu privire la Prelucrarea Datelor Personale si/sau a Datelor Personale cu Caracter Special, precum si cu privire la datele care fac obiectul Prelucrarii si a originii acestor date;

2. Dreptul de a avea acces la Datele Personale si/sau la Datele Personale cu Caracter Special;

3. Dreptul de intervenentie (rectificare, blocare, stergere, actualizare) asupra Datelor Personale si/sau a Datelor Personale cu Caracter Special;

4. Dreptul de obiectie cu privire la Prelucrarea Datelor Personale si/sau a Datelor Personale cu Caracter Special;

5. Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale adoptate exclusiv pe baza unei prelucrari de date cu caracter personal prin mijloace automate;

6. Dreptul de a consulta registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal;

7. Dreptul de a inainta plangere Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (autoritatea de supraveghere) precum si de a se adresa instantei, pentru atacarea deciziilor operatorului SC INSTINCT SRL, in conformitate cu Legea 677/2001.

In cazul in care doriti sa va exercitati oricare din aceste drepturi, puteti sa depuneti o cerere scrisa, semnata si datata, catre: S.C. INSTINCT SRL la adresa: in Str. Bujorului nr.52, Satu Mare, 440018m jud. Satu Mare, telefon: (0) 261 716 540, email: info@instinctsm.ro.

Puteti sa va dati consimtamantul sau sa refuzati sa va dati consimtamantul in legatura cu Prelucrarea Datelor Personale si/sau a Datelor Personale cu Caracter Special.

In cazul in care refuzati sa va dati consimtamantul, notificati SC INSTINCT SRL in legatura cu Prelucrarea Datelor Personale si/sau a Datelor Personale cu Caracter Special, si din acel moment va informam ca SC INSTINCT SRL nu va putea sa colecteze/prelucreze Datele dumneavoastra Personale si/sau a Datelor Personale cu Caracter Special in baza de date a societatii.

E-mail: info@instinctsm.ro tel: (0) 261 716 540.