Politica de Confidențialitate

SC Instinct SRL este administratorul operational al acestui website si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor.

SC Instinct SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

SC Instinct SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal si datele cu caracter special (CNP) pe care ni le furnizati. Scopul colectarii datelor este: gestiune economico-financiara si administrativa (facturare), reclama/publicitate, marketing, statistica si servicii de comunicatii electronice (comert online).

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare exclusiv in scopurile mai sus declarate. Refuzul dvs. Determina imposibilitatea de a accesa modul e-commerce. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la SC Instinct SRL, Str. Bujorului nr.52, Satu Mare, 440018 jud. Satu Mare. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Prezenta Politica de confidentialitate se supune dreptului intern roman. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul Instinct SRL. In cazul in care dupa trecerea acestui termen nu se ajunge la o intelegere, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul Instinct SRL.

Adresele IP ale vizitatorilor acestui site sunt utilizate de Instinct SRL pentru o buna administrare a site-ului si pentru statistici de uz intern care permit o mai buna deservire a clientilor nostri.

Instinct SRL isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii legali, fara nici un fel de notificare prealabila.

Nu incurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site.

Protejarea datelor dumneavoastra personale este foarte importanta si reprezinta o preocupare deosebita pentru noi.

Trebuie sa fiti constient, in orice moment, de modul de protejare a datelor dumneavoastra si de ce anume se intampla cu ele.

Datele dumneavoastra sunt colectate, procesate si utilizate numai in limitele legii sau cu permisiunea dumneavoastra expresa.

Organizatia responsabila, in intelesul legii de protectie a datelor, este Instinct SRL, Str. Bujorului nr.52, Satu Mare, 440018m jud. Satu Mare, Romania.

Daca vizitati site-ul Web numai pentru vizualizarea produselor, Instinct SRL nu colecteaza si nu salveaza niciuna din datele dumneavoastra personale. Site-ul noteaza numai ora si durata vizitei dumneavoastra, numele furnizorului de servicii Internet, site-ul Web din care ne vizitati si site-urile Web pe care le vizitati din acest site. De asemenea, informatiile privind sistemul de operare si tipul de browser utilizat sunt trimise automat. Aceste informatii sunt analizate numai in scop statistic. Dumneavoastra, ca utilizator individual, ramaneti anonim.

SC INSTINCT SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de Dvs. pe site, respectiv datele firmei, nume, prenume, telefon, adresa de e-mail, adresa, in scopul indeplinirii obligatiei sale de a livra produsele comandate de Dvs. de pe site-ul nostru. Datele colectate vor fi dezvaluite angajatilor nostri doar in scopul prevazut mai sus. Aceste date respectiv nume, prenume, telefon, adresa de e-mail ne permit sa va tinem la curent cu activitatea noastra in cazul in care v-ati inscris la newsletter-ul nostru.

Pentru a imbunatati caracterul prietenos pentru utilizator si a raspandi informatiile, site-ul Web poate gazdui linkuri catre site-uri Web ale unor furnizori terti. Oricand faceti clic pe astfel de linkuri, parasiti site-ul Web al SC INSTINCT SRL. Aceste site-uri Web si masurile de protectie a datelor respective nu sunt supuse controlului Instinct SRL. Instinct SRL nu este responsabila de nicio informatie sau continut de pe site-urile Web ale furnizorilor terti. Orice date personale furnizate catre furnizori terti care nu au legatura cu SC INSTINCT SRL nu sunt acoperite de prezenta declaratie de protectie a datelor.

SC INSTINCT SRL va transfera datele dvs. catre terti numai daca exista un temei legal in acest sens.

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice SC INSTINCT SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este: gestiune economico-financiara si administrativa (facturare), reclama/publicitate, marketing, statistica si servicii de comunicatii electronice (comert online) .

Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru gestiune economico-financiara si administrativa (facturare), reclama/publicitate, marketing, statistica si servicii de comunicatii electronice (comert online) . Refuzul dvs. determină :

  • nefacturarea, implicit nelivrarea produselor comandate online, toate acestea ducand la neonorarea comenzii facute de dvs on-line;
  • imposibilitatea de a primi unele informatii promotionale referitoare la produsele noastre (campanii publicitare, campanii de reduceri, newsletter-uri, discount-uri,etc.).

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari:

  • persoana vizata;
  • reprezentantii legali ai persoanei vizate;
  • angajati ai operatorului;
  • organele de control abilitate.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la SC INSTINCT SRL, Str. Bujorului nr.52, Satu Mare, 440018m jud. Satu Mare. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Datele dumneavoastră nu vor fi transferate în niciun alt stat.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Observaţie:

*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;

*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nicio justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

Daca aveti intrebari sau comentarii privind protectia datelor, va rugam sa ne scrieti la adresa de e-mail: info@instinctsm.ro